Ruim 250 m² aan winkelplezier in het centrum van Hollum!

“De Snuusterij” is een ruime en knusse winkel gevestigd in het centrum van Hollum. Op de plaats waar nu De Snuusterij is gevestigd stond in 1647 al een, voor het eiland karakteristieke, commandeurswoning. In 2000 is het toenmalige pand verbouwd waarna De Snuusterij haar deuren heeft geopend. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van authentieke bouwmaterialen. Daarnaast zijn de specifieke kenmerken van een commandeurswoning in ere hersteld. Hierdoor vormt het pand een ode aan het rijke Amelander verleden.

 

Ook qua inrichting is gestreefd naar een historische en nostalgische sfeer. Met de handgemaakte grenen kasten en stellingen, de oude schouw met oorspronkelijke estriken rond de potkachel en de -gejutte- scheepsdelen (waaronder een complete mast) straalt De Snuusterij de gezelligheid uit van een oude winkel.

 

De Snuusterij bestaat uit twee etages. Op de begane grond vindt u een ruime keuze in diverse woonaccessoires, cadeauartikelen, souvenirs, sieraden en parfumerie. Op de eerste etage bevindt zich de kledingafdeling. Hier kunt u terecht voor een maandelijks wisselende collectie dames- en herenkleding en bijpassende accessoires als tassen, riemen en beenmode. Zoals u ziet beschikt De Snuusterij over een ruim assortiment. Hier kunt u op uw gemak uren rondneuzen. Komt gerust eens langs om even rond te kijken of vraag een van onze collega’s om advies. Wij helpen u graag!

 

Graag tot ziens bij De Snuusterij!